Nike Air Max 90 Lichte Koolstof Kopen from aqqArchibald's blog

Total Crimson is een van de meer intrigerende nieuwe Nike-kleurenintroducties, een tint waarvan de naam een ​​bloederig rood zou betekenen dat in werkelijkheid een oranje leunend vermogen heeft dat je meer zou verwachten van een rood in het kardinale bereik. In ieder geval heeft deze tint een serieuze levendigheid en staat deze zeker in het middelpunt van deze nieuwe Nike Air Max 90 Lichte Koolstof Kopen, die op belangrijke kenmerkende elementen is geplaatst.

Een nieuwe aangeklede Nike Air Max 90 Online Bestellen-editie is net beschikbaar geworden voor een andere retailer, gekleed in een volledige Denim-basis, met Obsidian en New Slate-details. Combineer je jeans met je kicks door deze nu op te pakken via geselecteerde retailers zoals Oneness. Naast het Nike Air Max 90 Premium "Obsidian" -paar dat we je onlangs hebben gebracht, bekijken we nu deze "Terra Red" -editie. Het hebben van een denimachtige basis, gekleed in een tinten rood, met overal grijze details.

OG Nike Air Max 90 Kopen goedkoop en 95 esthetiek genesteld naast elkaar als onderdeel van het Air Max + 2013 Heritage Pack. Hier zien we die beroemde stijlen nog eens gecombineerd, maar op een andere manier, omdat de Nike Air Max 90 Premium de originele Infrarood / Laser Blue blokkeermal en verwisseling in Cyber ​​gebruikt voor een zonnige gele burst - een beetje een eerbetoon aan de release 2003 van de dope "Hot Lime".

Hoewel we het achtervoegsel 'Tape' hebben toegevoegd aan het einde van veel Nike NSW-releases, zien we vandaag het ademende bovenwerk van mesh op dit klassieke Nike Air Max 90 Bruin Groothandel Premium-model in een kleurrijk patroon geïnspireerd op tijgercamouflage, vergelijkbaar met een recente Roshe vrijlating. Het elektrisch blauwe bovenwerk is uitgerust met vleugjes flesserkalk op de veterlussen en de Air Max-ballon, terwijl zwart de rest van het silhouet overal tegenhoudt.

De Nike Air Max 90 Donker Stucwerk 50% Korting wordt dit najaar opnieuw verbeeld met een gloednieuwe constructie. Op de een of andere manier in staat om weer een aantrekkelijke nieuwe manier te vinden om het tijdloze Air Max-model te maken, is de schoen voorzien van een nylon basis met ingeperst streepjespatroon dat een gewatteerd effect creëert, terwijl de rest van het bovenwerk is gemaakt van suède en de gebruikelijke TPU-details. Alle componenten zijn verkrijgbaar in het bijpassende golfblad, donkere loden of zwart, waardoor een tonaal bovenwerk boven de effen witte tussenzool ontstaat. De "gewatteerde" Air Max 90 Premium arriveert dit najaar bij geselecteerde Nike Sportswear-winkels.

     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By aqqArchibald
Added Dec 28 '17

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives